Den 27-årige Liverpool-profil Georginio Wijnaldum fastslår, at man skal kunne slå alle, hvis man vil vinde Champions League. Det fremgår også tydeligt at hollænderen tror på, at Liverpool har hvad det kræver.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie BT Sport skriver en artikel, om Champions League-finalen. Den skal spilles mellem den spanske storklub Real Madrid, og den engelske storklub Liverpool. Nu går Liverpool-spiller ud og udtaler sig om finalen.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Liverpool-spilleren som udtaler sig om finalen, er den 27-årige hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum. Der er ingen tvivl om at Wijnaldum og resten af Liverpool-spillerne ser frem, til at spille finalen mod Real Madrid.

Georginio Wijnaldum udtaler følgende til BT Sport:

“Jeg ser frem til finalen, og jeg er sikker på at det bliver en god kamp. Men hvis man vil vinde Champions League-trofæet, så skal man kunne slå alle. Real Madrid er en meget hård konkurrent, og de har mange gode spillere, men det samme har vi.”

Georginio Wijnaldum er en af de vigtige spillere for Liverpool, på deres centrale midtbane. Wijnaldum arbejder meget for Liverpool, både når det gælder angrebet men også til at forsvare eget mål.

Liverpool skal i weekenden spille mod Chelsea, og de skal bruge point. Liverpool sidder på nuværende tidspunkt på tredjepladsen, med et enkelt point mere end Tottenham som befinder sig på fjerdepladsen.

Chelsea kan ødelægge Liverpools forspring

Chelsea kan for alvor give Liverpool problemer, hvis de vinder og sikre sig de tre point. Liverpool har også spillet en kamp mere end Tottenham, så derfor skal de gøre hvad de kan, for at sikre sig de tre point.

Da de med en uafgjort stadig kan blive overhalet af Pochettino og Tottenham, med et enkelt point. Derfor skal Jürgen Klopp og hans sublime Liverpool-mandskab gøre hvad de kan, for at sikre sig tre point når de møder Antonio Contes Chelsea-mandskab.

Læs også: Liverpool-tilhængerne er utilfredse på trods af Champions League-finaleplads