Liverpools defensiv modtager endnu engang kritik, efter præstationen mod AS Roma. Liverpool kom videre til Champions League-finalen, hvor de skal møde Real Madrid. Men de fleste stiller stadig spørgsmåltegn ved forsvaret og specielt målmanden Karius.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Football Insider, har taget fokus på Twitter. Hvor der efter Liverpools kamp i Champions League mod AS Roma, er blevet skrevet en masse. De fleste Liverpool-fans er selvfølgelig glade for at være i finalen, hvor de skal måøde Real Madrid.

(Photo: Getty Images)

Men så er der også dem som stadig stiller spørgsmålstegn, ved målmandssituationen hos Liverpool. Der er mange som brokker sig over Loris Karius, og de mener at tyskeren ikke er noget værd, hvis han for alvor skal afprøves i finalen.

Selvom Liverpool kom videre til finalen, på en samlet målscorer mod AS Roma. Så er det tydeligt som tidligere nævnt, at der er stor utilfredshed fra tilhængerne, med den nuværende situation i forsvaret og i målet.

Der er en generel tilfredshed med nyindkøbet Virgil van Dijk. Men målmanden og resten af forsvaret er ikke ligefrem populære, på nuværende tidspunkt. Så der vil formentlig komme mange rygter som sender forstærkninger til Liverpool, i løbet af sommeren.

Football Insider skriver samtidig at det virkerede ret tydeligt, at Loris Karius var nervøs i gårsdagens kamp. Hvilket også er forståeligt, da det for alvor er den største kamp han nogesinde har deltaget i.

Er Liverpools forsvar stærkt nok?

Liverpools angreb er nemlig super solidt, men deres store problem er at forsvaret ikke er stabilt. Det var også lidt problemet i den første kamp, hvor Liverpool var foran 5-0. Så formår de stadigvæk at lukke to Roma-scoringer ind.

Det faldt heller ikke i god jord hos Liverpool-fansene, men der var stadigvæk en sejr og 5 scoringer, som ligesom overskyggede de to mål som Liverpool lukkede ind.

Læs også: Planen er klar: Mourinho vil forstærke truppen med to stjerner