José Mourinho har ifølge The independent gjort det tydeligt, at han gerne vil forsætrke Manchester United-truppen til sommer.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie The Independent, har Premier League-storklubben Manchester United interesse i to mulige forstærkninger. De to spillere som rygtes mod Manchester United, er to midtbanespillere. Den ene spiller hos Shakhtar Donets og den anden hos Lazio.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Spillere som spiller i den ukrainske storklub, er den 25-årige brasilianer Fred, som i mange sæsoner har været stærk på midtbanen for Donetsk. Fred har også tidligere været ryget væk fra Shakhtar, da han har vist flere gode evner.

Fred er først og fremmest god på bolden, og så har han også noget fysik, som han forstår at udnytte. Den brasilianske midtbanespiller har også et godt spark, specielt på frispark. Det har Fred vist i Champions League-gruppespillet, da Shakhtar spillede mod Manchester City.

José Mourinho har givet udtryk for, at han gerne vil forstærke midtbanen. Nemanja Matic har været solid, men Paul Pogba er formentlig ikke den rigtige makker til Matic, på den defensive midtbane.

Det er så der hvor den 25-årige Donetsk-stjerne Fred kommer ind i billedet, som en makker til den serbiske profil Matic. Den anden spiller som rygtes mod Manchester United er Lazio-stjernen Sergej Milinković-Savić.

Sergej Milinković-Savić er landsmand med Nemanja Matic, og derfor kunne de to formentlig skabe en solid midtbane. Da de er vant til at spille sammen, og kan kommunikere rigtig godt sammen, og så er de begge to store og fysisk stærke.

Bør Manchester United anskaffe sig de to midtbanespillere?

Prisen på den 23-årige Milinković-Savić ligger ifølge Independent, på omkring 750.000.000 kroner. Hvilket er et ekstremt højt beløb, men Sergej har formentlig også en lys fremtid foran sig.

I samme stund meldes der ikke noget om hvad Fred forventes at koste, men det bliver formentlig billigere end Lazio-stjernen.

Læs også: Lækage fra internettet: Her er Real Madrids trøje i næste sæson