Manchester United-veteranerne Paul Scholes og Rio Ferdinand, er ikke enige i dommerens kendelse.

Af: Lasse D. Drescher

Den tidligere Manchester United-legende Paul Scholes er uenig i dommerens dom. Ifølge Scholes var der ikke straffespark til Nathaniel Clyne.

Rio Ferdinand, Wayne Rooney og Paul Scholes spillede godt sammen både hos United, og på det engelske landshold. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Rio Ferdinand, Wayne Rooney og Paul Scholes spillede godt sammen både hos United, og på det engelske landshold. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Paul Scholes lød utilfreds da han fortalte dette til BT sport:

“Jeg mener slet ikke der var frispark, det er den mindste berøring der sker imod Clyne, og så vælger han at smide sig. Jeg ved godt at Howard Webb mener der er straffespark, men jeg er helt uenig, det er på ingen måde stafbart. Ja der var berøring, men det er der altid i boksen, og andre steder på banen. Men Clyne blev på ingen måde revet ned. “

Anden United-veteran

Rio Ferdinand befinder sig i BT Studiet, og Rio er heler ikke tilfreds med dommen:

“Alle andre stedet på banen er det som blev dømt til et straffespark, ikke engang blevet dømt som et frispark. Jeg tror ikke at Memphis gjorde nok, for at det skulle være et straffespark.

Det er meget hårdt, og United-spillerne vil undre sig over hvad der foregår i omklædningsrummet.”

Liverpool og Manchester United mødes for første gang i historien, hinanden i Europa League. De to klubber har dog spillet 195 kampe imod hinanden i England.

Læs også: Neville: Medierne er altid efter os