Foto: Fotopress/Getty Images

Foto: Fotopress/Getty Images

Gary Neville er ved at være meget irriteret over den spanske presse og har udtalt, at det virker som om, at medierne altid kan finde noget at være utilfredse med.

Neville blev i søndags efter 3-1 nederlaget til Atletico udspurgt af pressen. Under kampen blev Alvaro Negredo først bedt om at varme op, for herefter at blive bedt om at sætte sig ned igen, og så til sidst skiftet ind. Den 41-årige træner ville dog ikke kommenterer den halv-komiske situation:

”Jeg har ikke noget at sige omkring udskiftningen. Jeg havde ikke set at Santos var blevet udvist og derfor ombestemte jeg mig i forhold til Negredo. Det var et øjebliks forvirring”, sagde Neville ifølge SkySports.

Se også: Valencia CF trøje

”Når vi taber virker det som om at der altid er noget at kritisere. I dag (i søndags, red.) spillede vi godt i 70 minutter, men I vælger at fokusere på en udskiftning. Det er absurd.

I aften møder Valencia Athletic Bilbao i Europa League. I deres seneste indbyrdes opgør i La Liga tabte Nevilles mandskab med hele 3-0. Noget, der helst ikke skal gentage sig:

”Jeg vil ikke kalde det hævn, for alle kampe er forskellige, men vi må være positive, have selvtillid og give alt hvad vi har”

Der er kampstart klokken 21:05 og kampen kan ses på dansk tv, da Canal9 viser kampen.

Læs også: Hvem vinder kampen om Paul Pogba?