For alle jer FIFA-entusiaster derude, som godt kan lide at spille karriere i det populære fodboldspil, der fås til enhver konsol, så er transfer- og lønbudgetterne lige blevet afsløret. Det skriver FourFourTwo.

Hvis det er din plan at føre Brighton, Burnley eller Bournemouth til Champions League-finalen eller bare vil forsøge at genrejse Manchester United eller Chelsea, skal du nu se godt efter.

Nedenfor afsløres det nemlig, hvor mange ‘gysser’ hver enkelt Premier League-klub vil komme til at få.

1. Arsenal – £79.83m / £311k

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Om du vil være lige så nærig som Arsene Wenger, eller sprænge banken og bruge pengene på en kvalitetsfuld central midtbanespiller a la Casemiro, skal være op til dig.

2. Bournemouth – £36.36m / £133k

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Ligesom Arsenal, så mangler the Cherries nok en hård hund, og med over £30m i banken, er der penge nok til at hente klasse ind.

3. Brighton – £27.79m / £106k

Photo by ProSports/REX Shutterstock (4914088a)

Med det mindste budget af de 20 Premier League-klubber, bliver du nødt til at lave noget godt scouting-arbejde. Brighton mangler især en hurtig, men billig angriber.

4. Burnley – £35.86m / £116k

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Burnley er ikke kendt som den klub, der bruger flest penge i Premier League, men klubben kunne nu godt bruge penge på en kantspiller. Nacer Chadli kunne sagtens supplere Chris Wood og Sam Vokes i offensiven.

  1. Chelsea – £82.2m / £370k

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

De forsvarende mestre fra Chelsea har ikke helt samme købekraft som rivalerne fra Manchester City. Men der er stadig mange penge at gøre godt. Edinson Cavani ville passe perfekt ind som erstatning for Diego Costa.

  1. Crystal Palace – £40.27m / £211k

(Photo by Christopher Lee/Getty Images)

En angriber med mål i støvlerne bør være din prioritet nummer ét, hvis du vælger at manøvrere Crystal Palace i FIFA 18. Andy Carroll kunne være en brugbar backup til Christian Benteke – og efterfølgende kan du så løse målmandsproblemet.

  1. Everton – £56.67m / £259k

Everton har allerede været i gang med penge-regnen i løbet af sommerens transfervindue. Derfor er der jo ingen grund til at stoppe! En langsigtet løsning for Seamus Coleman på højrebacken, bør være på dagsordenen.

  1. Huddersfield – £28.49m / £81k

(Photo by Clint Hughes/Getty Images)

Huddersfield har ligaens laveste lønbudget. Men der er stadig råd til at hente en kvalitetsspiller eller to – men nok ikke tre… Southamptons Dusan Tadic kan give The Terriers den ønskede bredde, som truppen i den grad mangler.

  1. Leicester – £47.26m / £159k

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Der gik lidt tid, men Leicester har nu endelig udfyldt det tomrum, salget af N’Golo Kanté gav på midtbanen. Men nu er Leicester på jagt efter en erstatning for Danny Drinkwater. Ki Sung-yueng kan muligvis dække dine behov, hvis du kan få ham lokket væk fra Swansea.

  1. Liverpool – £66.88m / £285k

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Gør, hvad Jürgen Klopp ikke kunne. Hente Virgil van Dijk til klubben. Efter købet af den hollandske forsvarsspiller, er der muligvis et par håndører tilbage – de skal bruges på en forbedring på målmandsposten, hvor Mignolet ikke dækker behovet, hvis du vil til tops!

Se de næste 10 klubber ved at bladre. Benyt pilene nedenfor!