1. Manchester City – £132m / £275k

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Den blå side af Manchester løber aldrig tør for penge. Der er penge nok til at hente to eller tre wonderkids ind i truppen, så du kan være altdominerende i løbet af et par år.

  1. Manchester United – £148m / £310k

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Manchester United har ikke bare ligaens højeste transferbudget på imponerende £148m – de har også brug for forbedring. Gå efter Gareth Bale eller Thomas Lemar. Det vil helt garanteret ikke være verdens dårligste idé.

  1. Newcastle – £29.98m / £140k

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

I FIFA er Mike Ashley nok lidt mere generøs end i virkeligheden. Det ser det i hvert fald ud til. For med næsten 30 millioner pund er du godt nok blevet forkælet. Hvad med at hente Callum Wilson i Bournemouth?

  1. Southampton – £44.48m / £178k

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Southampton er berømt for sit akademi, der producerer britiske stjerner i stride strømme. Men hvad med at hente noget allerede realiseret potentiale? Jack Wilshere er tilgængelig for £19.5m, og vil helt sikkert være en fantastisk tilføjelse til din trup som Southampton-træner.

  1. Stoke – £42.5m / £142k

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Stoke har prøvet at ryste Tony Pulis-æraen af sig i årevis. Du skal kaste det sidste af æraen langt væk, og sørge for at bringe Kevin Gameiro til Premier League.

  1. Swansea – £39.63m / £149k

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Swansea mistede den forhenværende kaptajn, Ashley Williams, til Everton sidste sommer. Derfor vil du ikke være helt galt på den, hvis du hentede en forstærkning til midterforsvaret. Federico Fazio længes måske efter noget Premier League-fodbold efter sit mislykkede ophold hos Tottenham?

  1. Tottenham – £62.81m / £237k

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Harry Kane er et af Tottenhams farligste våben. Derfor er du godt kørende. Og dog. For hvad nu, hvis han bliver skadet? Han er også bare et menneske (det går vi ud fra, men vi kan godt komme i tvivl, når vi ser hans forrygende præstationer?). Prøv at lokke Jamie Vardy til fest på Wembley, muligvis med alcopops?

  1. Watford – £39.46m / £151k

(Photo by Ian Walton/Getty Images)

Et fornuftigt transferbudget her. Hent Chelseas glemte mand, Baba Rahman, til klubben, og du vil skabe fest og glade dage på Vicarage Road.

  1. West Brom – £36.18m / £138k

(Photo by Adam Fradgley – AMA/WBA FC via Getty Images)

HVPG? (Hvad ville Pulis gøre?). Hvis du føler dig tilpas med din rolle på The Hawthorns, og kasketten passer, ville du muligvis være fristet efter at smide penge efter en midtstopper på 2 meter og et bjerg i angrebet. Men hvorfor gøre det, når Michy Batshuayi er billigt til salg?

  1. West Ham – £55.6m / £212k

(Photo by Arfa Griffiths/West Ham United via Getty Images)

Slå hvisken på London Stadium ihjel. Skaf dig af med fan-favoritten Mark Noble og hent James Ward-Prowse ind som erstatning.