Af Anders Lang Jensen

Kalder alle FIFA 18-fans. Der er endnu en gang kommet nye tiltag, på platformen vi alle kender. Ultimate Team har opdateret kortene hos enkelte nye Premier League-stjerner.

Det er selvfølgelig grundet vinterens transfervindue, der netop for få dage siden smækkede i. Traditionen tro leverede flere af de store Premier League-klubber store transfers, og de skal da også med i det populære game-mode i FIFA 18.

De nye klubber for de nye spillere i den barske engelske liga Premier League er nemlig opdateret i Ultimate Team. Her får det komplette overblik over de vigtigste handler. Der mangler dog stadig enkelte spillere hos de mindre klubber at komme med i opdateringen.

Alexis Sanchez – Manchester United – 89

Pierre-Emerick Aubameyang – Arsenal – 88

Diego Costa- Atletico Madrid – 86

Aymeric Laporte – Manchester City – 84

Virgil van Dijk – Liverpool – 83

Philippe Coutinho – Barcelona – 86

Henrikh Mkhitaryan – Arsenal – 85

Michy Batshuayi – Borussia Dortmund – 80

Lucas Moura – Tottenham – 82

Inigo Martinez – Athletic Bilbao – 82

Theo Walcott- Everton – 80

Spillerne er kommet i de såkaldte The Winter Ones To Watch. En anden spiller, som har fået en markant ændring, er den argentinske Carlos Tevez. Angriberen skiftede denne vinter fra kinesiske Shanghai Shenhua og hjem til argentinske Boca Juniors.

 

Efter sit skifte til Kina for 7 måneder siden blev Tevez udelukket fra FIFA da EA SPORTS, som står bag FIFA-spillet, ikke har rettigheder den kinesiske fodboldliga. Nu er den argentinske stjerne dog med igen i den argentinske fodboldliga.

I FIFA 17 havde den tidligere Manchester United- og City-stjerne en rating på 83. Nu har opdateringen dog rykket ham ned til 78. Tevez er jo også en gammel herre efterhånden.

LÆS OGSÅ: 

Klub troede de hentede stjerne: Wikipedia havde falske oplysninger!