Andres Iniesta, Pedro Rodriguez og Cristian Tello sammen under en Barcelona-træning. [Getty Images]

Andres Iniesta, Pedro Rodriguez og Cristian Tello sammen under en Barcelona-træning. [Getty Images]

Fiorentina er lammet af adskillige skader til blandt andre Mathias Vecino, Marcos Alonso og Milan Badelj. Derfor er klubben fra Firenze efter sigende på jagt efter en ny spiller. Det drejer sig om den 24-årige fløjspiller, Cristian Tello, der pt. er udlånt til den portugisiske klub, F.C. Porto.

Tello har dog ikke formået at overbevise portugiserne om, at han er god nok til en startplads, og derfor søger Barcelona nu mod andre veje, og overvejer derfor om Tello skal forlade klubben på et permanent exit.

Fiorentina tabte i søndags 2-0 til A.C. Milan, og her så midtbanen aldeles svag ud, så det har helt sikkert givet stof til eftertanke hos træner Paulo Sousa.

Fiorentina vil i første omgang gerne leje den spanske spiller, men der skal ifølge Gazzetta Sport være inkluderet en købsoption i kontrakten på 11 millioner euro, som Fiorentina til hver en tid kan benytte sig af, under lejeopholdet.

En anden midtbanespiller bliver også nævnt i forbindelse med Fiorentina, der i den grad søger efter spillere på midtbanen. Den anden spiller, som også bliver nævnt, er Atalantas Alberto Grassi.

Han er dog ikke kun jagtet af Fiorentina. Klubber som Napoli har også været ude med smørren i forbindelse med den 20-årige spiller, som har været i forrygende form i denne sæson.

Læs også: Barcelona byder på Villarreal stjerne