Den kroatiske Fiorentina-angriber Nikola Kalinic forventes ifølge italiensk medie, at forlade Fiorentina i dette transfervindue. Fiorentina-angriberen rygtes primært mod Premier League-klubben Everton.

Af Lasse D. Drescher

Den 29-årige Fiorentina-stjerne Nikola Kalinic rygtes væk fra den italienske storklub, og der er ifølge Tuttomercato interesse fra to europæiske storklubber. Det er Serie A-klubben AC Milan, og Premier League-klubben Everton som viser interesse.

(Photo: Getty Images)

AC Milan har dog forstærket angrebet, så derfor har Everton formentlig størst interesse i den kroatiske angriber. Everton har nemlig vinket farvel til den belgiske stjerneangriber Romelu Lukaku, som har skrevet under med Manchester United.

I den forgangne sæson har Nikola Kalinic spillet 32 Serie A-kampe, og det blev til 15 scoringer. Everton har tidligere vist stor interesse i Arsenal-angriberen Olivier Giroud, men det forventes nu ikke at Giroud forlader Emirates.

Olivier Giroud blev nemlig skiftet ind, i Arsenals sæsonåbner mod Leicester på hjemmebane. Arsenal vandt med nød og næppe 4-3, på en sen scoring. Giroud formåede at score, og spillede derfor en vigtig rolle.

Vinker Fiorentina farvel til endnu en profil?

Det italienske medie understreger, at de forventer at Nikola Kalinic forlader den italienske storklub. Dog har Fiorentina allerede vinket farvel til en profil, derfor kan det være de vil kræve flere penge for at håbe på, at kunne holde fast i angriberen.

Fiorentina-profilen som er blevet solgt, er den 23-årige Federico Bernardeschi. Bernardeschi har underskrevet en kontrakt med Serie A-giganten Juventus.

Læs også: Se målet: Bendtner scorer VERDENSKLASSE mål i Rosenborg-sejr