Ung 20-årig italiensk Fiorentina-profil rygtes væk fra klubben, og mod Serie A-konkurrenter. Der er nemlig stor interesse fra tre store italienske klubber.

Af Lasse D. Drescher

Fiorentina-profilen Federico Chiesa har været ekstremt velspillende, og derfor er der stor interesse fra Serie A-storklub. Den italienske klub som viser interesse, er Inter Milan, som forventes at have stor interesse i at forstærke klubben.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

20-årige Federico Chiesa har kontrakt med Fiorentina frem til sommeren 2019. Prisen som man forventer at den unge italiener vil koste, ligger ifølge mediet Football-Italia på omkring 375.000.000 kroner.

Dog kan prisen godt forventes at stige, da Napoli tidligere har budt på Fiorentina-talentet og fået deres bud afslået. Serie A-vinderen Juventus skulle også have Chiesa i kikkerten, dog har de ifølge mediet ikke lige så stor interesse, som Inter Milan i øjeblikket.

Inter Milan har ifølge det italienske medie, et stort bud klar. De vil først og fremmest tilbyde 375.000.000 kroner, samtidig med at de vil sende tre spillere til Fiorentina. Det er dog ikke nogle spillere, som vi for alvor kender fra Inters førstehold.

Inter Milan har tydeligvis stor interesse i den 20-årige italiener

De tre spillere er Dalbert, Federico Valietti og Yann Karamoh. Fiorentina vil dog formentlig gøre hvad de kan, for at holde fast i deres stjerner. Da de sidste sæson vinkede farvel til en af deres stjerner, nemlig Federico Bernardeschi, som tog turen til Juventus.

Fiorentina har haft en lidt skuffende sæson, hvor det blot er blevet til en ottende plads, i ligaen. Derfor er der ikke så meget tale om europæisk fodbold, i øjeblikket. Derfor forventes det at de vil forsøge at holde på stjernerne, så de kan få en bedre placering i den kommende sæson.

Federico Chiesa skal dog helst til en klub, hvor han kan udvikle sig meget. Da han er en ung spiller, som har brug for spilletid og erfaring, for at nå hans bedste slutresultat.

Læs også: Liverpool: Glem alt om Alisson, billigere engelsk målmand er i søgelyset