Liverpool har formentlig mistet interessen i den dyre brasilianske målmand Alisson. Nu har de så en engelsk Premier League-målmand i kikkerten-Af Lasse D. Drescher

Ifølge The Sportreview har Liverpool ny målmand i kikkerten. For engangs skyld er det ikke en af de helt dyre, og velkendte rundt omkring i Europa. Det er en spiller fra en mindre engelsk Premier League-klub.

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Det er målmanden hos Burnley, Nick Pope, som med sine 26 år rygtes mod Merseyside-storklubben. Nick Pope skulle i denne sæson erstatte Tom Heaton, da han måtte udgå med en skade, som holdte ham på bænken i en lang periode.

I den stund formåede Nick Pope at slå igennem, og mere eller mindre sikre sig pladsen, som førstevalg hos Burnley. Dog må det siges at prisen på Pope, ikke er så høj. Den ligger ifølge det engelske medie, på omkring 130.000.000 kroner.

Det altså en noget billigere pris, en den som f.eks. AS Roma-målmanden Alisson var værdisat til. Den brasilianske målmand er ifølge de fleste medier, værdisat til omkring 600.000.000 kroner. Derfor er det rimelig klart, at Nick Pope altså er en meget billigere løsning.

For de fleste står det ret tydeligt, at Liverpool skal ud og sikre sig en ny målmand. Simon Mignolet har været brugt længe, men for noget tid siden blev han ved med at skuffe, og derfor blev Loris Karius hentet til klubben.

Kan Burnley-målmanden blive solid hos Liverpool?

Efter en Champions League-finale hvor tyske Karius lavede to kæmpe drops, er han kommet i kæmpe modvind. Det står ret klart at Jürgen Klopp og Liverpool altså ikke har interesse, i at bruge nogle af de målmænd de har i klubben.

Spørgsmålet er så om Nick Pope er god nok, også når man kigger på prisskiltet. Eller om han kan ende med at blive endnu en skuffende målmand, som kommer til Anfield.

Læs også: Real Madrid overhalver Man United med milliardbud: Lazio-stjerne er i kikkerten