Fiorentina-talentet Federico Chiesa rygtes væk fra Fiorentina. Der er interesse fra tre europæiske storklubber, ifølge det italienske medie Calciomercato. 

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige Fiorentina-spiller Federico Chiesa sættes i forbindelse med et skifte, til nogle af de helt store europæiske storklubber. Der er interesse fra Serie A-konkurrenter og en enkelt Premier League-storklub.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Den unge italienske midtbanespiller er ifølge flere eksperter, blandt de bedste italienske talenter. Det forventes at der måske kommer nogle bud hos Fiorentina, i løbet af januars transfervindue.

Men der kommer ifølge Calciomercato for alvor tryk på, når vi rammer sommerens transfervindue. Da det forventes at Liverpool, Napoli og Inter MIlan har planer om at kæmpe om det unge Fiorentina-talent.

Prisen som Federico Chiesa koster, ligger ifølge det italienske medie på omkring 335.000.000 kroner. Den forventes dog at stige voldsomt, såfremt at det ender ud i en kamp om den italienske midtbanespiller.

Fiorentina solgte i sommers en af deres stjerner, til Serie A-konkurrenten Juventus. Det var den 23-årige Federico Bernadeschi som blev solgt for et beløb, tæt på det som Chiesa nu bliver værdisat til.

Dog forventes det ikke at Fiorentina vil gå ud, og sælge to af deres bedste spillere, med et enkelt års mellemrum. Da de også skal sørge for at få sikret sig erstatninger, for de spillere som de vinker farvel til i løbet af et transfervindue.

Formår Fiorentina at holde fast i den unge italiener?

Calciomercato understreger som tidligere nævnt, at Fiorentina gerne vil holde fast i den 20-årige italiener. Men hvis buddene de modtager bliver for store, så kan de i sdste ende blive nødt til at acceptere.

Da pengesummen kan blive så stor, så det bliver umuligt at takke nej. Men det sker formentlig kun hvis Chiesa fortsætter sin vilde udvikling hos Serie A-klubben.

Læs også: Manchester United har fortsat kikkerten på Atletico-stjerne