Liverpool-duoen Roberto Firmino og Philippe Coutinho roser hinanden hos Express. Der er vel også grund til ros, eftersom at Liverpool klarer sig så godt.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool er på nuværende tidspunkt nummer et i Premier League-tabellen, og det skyldes en meget velspillende duo. Duoen består af de to brasilianere, Roberto Firmino og Phillipe Coutinho.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Roberto Firmino har lavet fem scoringer og tre assist, i løbet af sæsonens første 11 Premier League-kampe. Firmino udtaler til Express at han elsker, at spille ved siden af landsmanden Coutinho.

Roberto Firmino udtaler følgende til Express:

“Vi tænker ens, og vi ved hvad vi vil allerede før vi får bolden. Vi forstår hinanden, og det er derfor vores samarbejde fungerer så godt. Philippe er en lille magiker, og han laver magiske skud gang på gang. Philippe hjælper både holdet, og mig med at scorer mange mål. Han har nogle fantastiske moves, og han giver sig altid fuld ud hver gang vi spiller.”

Philippe Coutinho har efterfølgende også udtalt sig til Express.

Coutinho udtaler følgende til Express:

“Roberto er meget inteligent, og han er en som tænker meget hurtigt på banen og han forsøger at skabe chancer hver gang. Han vil bare sætte hele holdet op til chancer. Hver gang vi træner, bliver vores samarbejde bedre og det kan vi så bruge når vi kommer på banen. Firmino er fyldt med tricks, hans boldkontrol er fantastisk. Han scorer som sagt mange mål, samtidig med at han sætter holdet op til chancer.”

Læs også: Inter-veteran vender tilbage