Den 27-årige Montpellier-stjerne Ryan Boudebouz rygtes væk fra den franske klub, og mod flere forskellige klubber. Det er dog Newcastle og Sevilla, som ifølge et engelsk medie er i førersædet i jagten på Boudebouz.

Af Lasse D. Drescher

Der er ifølge Talksport flere klubber, som har stor interesse i den 27-årige Montpellier-profil Ryad Boudebouz. Boudebouz rygtes mod flere lande. Der er England, Tyskland, Spanien og Italien.

(Photo by Lefty Shivambu/Gallo Images/Getty Images)

Det er Newcastle, Bayer Levekusen, Sevilla og Lazio som ifølge det engelske medie har kæmpe interesse i den 27-årige algerier. Ryad Boudebouz har i den seneste sæson spillet 33 kampe for Montpellier, og det blev til 11 mål for Boudebouz.

Montpellier-stjernen har ifølge medet gjort det klart, at han ønsker at spille Champions League i den nærmeste fremtid. Derfor ville et skifte væk fra Montpellier, være en god ting for den 27-årige.

Hvem vinder kampen om Ligue 1-spilleren?

Mediet skriver samtidig at det er Newcastle og Sevilla, som er længst i kampen om Ryad Boudebouz. De understreger dog, at det jo kun er Sevilla af de to klubber som kan tilbyde europæisk fodbold.

Newcastle er lige rykket op i Premier League, imens at Sevilla sluttede på fjerdepladsen i La Liga. Derfor vil Sevilla være med i Champions League, i den kommende sæson.

Læs også: LISTE: Managers, der har siddet længst på posten i PL