Liverpools tyske manager Jürgen Klopp er ikke en mand, som Merseyside-klubben vil miste. Men for en enkelt dag må Liverpool-supporterne undvære deres karismatiske manager, da han for en stund vender tilbage til Dortmund.

Af Anders Lang Jensen

Jürgen Klopp vender kortvarigt tilbage til Dortmund i en trænerolle, og måske som spiller, den 7. september. Dette vil foregå i Roman Weidenfellers testimonialkamp.

Fra 2008 til 2015 stod Jürgen Klopp i spidsen for Dortmund, inden han drog videre til engelsk fodbold og Liverpool. I september er den tyske manager dog tilbage i sit hjemland, hvor han igen skal stå i spidsen for Dortmund.

Onsdag kunne Dortmund annoncere, at Jürgen Klopp skal stå i spidsen for BVB-Allstars i Roman Weidenfellers testimonialkamp den 7. september. Samtidig forventes det også, at den 51-årige Liverpool-manager selv skal på banen i kampen mod Roman & Friends.

Efter sidste sæson valgte Roman Weidenfeller at lægge handskerne på hylden efter 16 sæsoner i Dortmund, hvor han var under Jürgen Klopps vinger i næsten halvdelen af dem. I klopps tid hos den tyske storklub var det med den rutinerede målmand som fast bestanddel af truppen.

Sammen med Jürgen Klopp vandt Roman Weidenfeller to tyske mesterskaber og en pokaltitel. Derudover var han også med i Champions League-finalen mod Bayern München i 2013. De seneste sæsoner har dog været i en rolle som reserve i Dortmunds trup efter schweiziske Roman Bürki.

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket