Den italienske angriber, Andrea Belotti, har allerede planlagt fremtiden. I øjeblikket spiller han for Serie A-klubben Torino, men skal man tro diverse rygter, så er offensivspilleren fra støvlelandet ikke at finde i den samme klub i næste sæson.

Andrea Belotti during Serie A match between Torino v Chievo Verona, in Turin, on November 26, 2016 (Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images).

I indeværende sæson har Belotti præsteret på et formidabelt niveau, og det har betyder, at flere storklubber forståeligt nok har skrevet hans navn på deres ønskelister.

Blandt dem skulle angiveligt være Liverpool, Arsenal og Manchester United, der dog noget gråhårede må læse denne nyhed, for han vil nemlig til deres rivaler.

Læs også: Her er handlen, der kan gøre FC København økonomisk uafhængige

Sky Sports Italia skriver således, at Belotti angiveligt er i dialog med Chelsea, som han er interesseret i at spille for, fordi han ved, at de kan give Champions League-fodbold i næste sæson.

Chelsea overvejer også et salg af Diego Costa, og her ville Andrea Belotti passe perfekt ind som erstatning.

Antonio Conte, Chelseas italienske træner, er også meget interesserede i at få en italiener til London, da han angiveligt ikke skulle trives i Londons gader.

Læs også: Avis: Fransk storklub vil sprænge banken for Nicolai Jørgensen