Fodbold har førsteprioritet hos spiludbyderen Betsafe og det ses tydeligt på det brede udvalg af spilmarkeder og gode odds, de tilbyder deres kunder på alverdens fodbold ligaer. Det er ikke kun de store europæiske ligaer der dækkes massivt, men ligaer på alle kontinenter jorden rundt fra seriebold i Skandinavien til 3. division i Japan og reserve fodbold i Argentina, kan man spille på hos Betsafe.

En stor fordel ved at Betsafe udbyder spil på så mange forskellige ligaer i Europa og resten af verden, er ikke kun det enorme udvalg af spilmarkeder, men også at der døgnet rundt altid er noget at spille på.

Til trods for det brede globale udvalg af spilmuligheder på alverdens fodboldrækker, er det dog stadig de store europæiske ligaer, der er størst fokus på hos Betsafe. Blandt tilskuerne er Premier League i England, Serie A i Italien, La Liga i Spanien og Bundesligaen i Tyskland er uden tvivl de mest populære ligaer, og her finder man langt over 100 markeder til hver kamp hos Betsafe.

Ønsker man at tage del i den hæsblæsende og intense bettingverden, for at kunne udnytte sin store fodboldviden til at tjene nogle kolde kontanter, er der rig mulighed for det hos Betsafe. De har som sagt et utal af tilgængelige markeder på alle ligaer, og der kan spilles på stort set alt, lige fra den helt klassiske 1X2 til handikap- og over/under spil og sågar også på hvor mange hjørnespark eller kort der kommer i kampen.

Live betting er morskab for alle

Men det er på live fodbold betting, at Betsafe for alvor viser sit værd, for her er livebet for alle, når Christian Eriksen og Tottenham jagter sejren i endnu en kamp i en af verdens bedste fodbold ligaer, Premier League. Her giver Betsafe mulighed for at spille på næsten alt mellem himmel og jord mens kampen er i gang, og det er med nogle af markedets bedste odds.

Når først kampen er fløjtet i gang, og man har sat sig til rette i sofaen, vælger mange at smide et spil afsted på hvem der vinder kampen. Men de mere dristige gamblere søger ofte mod mere udfordrende markeder som f.eks. handikapspil.

Handikapspil er populære og elsket af mange, da de tilføjer et ekstra lag spænding til kampen, når Tottenham ikke bare skal vinde kampen på almindelig vis, men skal vinde med mindst to mål, hvis man f.eks. har spillet på dem til at vinde i et 0-1.5 2-vejs handikapspil, hvor Tottenham fra start er bagud med 1.5 mål.

Det findes også 3-vejs handikapspil, hvor man desuden har mulighed for at spille på krydset, således at et hold er foran med et lige antal mål fra start, og dermed kan væddemålet ende med et kryds, hvis et hold f.eks. vinder 1-0 og man har spillet på kryds i et 0-1 3-vejs handikapspil.

Har man allerede satset på, at Tottenham vil vinde med mindst 2 mål i et handikapspil, kan man også ligeså godt spille på, at de scorer over 1.5 mål i kampen, på et af de mange live målmarkeder der er tilgængelige. Målmarkeder findes i alle afskygninger, hvor man f.eks. man spille på over/under antal mål i første eller anden halvleg, eller i hele kampen. Man kan også vælge at spille på hvor mange mål de enkelte hold scorer, hvad enten det så er i 1. eller 2. halvleg, eller det er i hele kampen.

Unikke på vintersport

Nu kan det måske lyde som om, at Betsafe kun udbyder spil på fodbold, men det kan dog ikke være længere fra sandheden. Betsafe tilbyder et væld af odds på alle sportsgrene, der er værd at have odds på. Ishockey, håndbold, tennis, formel 1, badminton og man kunne blive ved – Betsafe har det hele.

Betsafe udmærker sig på flere mindre sportsgrene, hvor de ofte som eneste, tilbyder mange væddemål på de fleste større cykelløb der køres i løbet af sæsonen, samt mange vintersportsgrene, hvor de fleste andre bookmakere ikke kan følge med.

Det gælder f.eks. de mange skidiscipliner, hvor Betsafe altid har et bredt udvalg af vinderspil, head to heads og mange andre unikke markeder. Vintersport er selvsagt populært i det kolde nord, og det er det bestemt også hos Betsafe.