Den 20-årige Trabzonspor-midtbanespiller Yusuf Yazici rygtes ifølge engelsk medie væk fra tyrkisk fodbold, og mod engelsk og fransk fodbold. Der er stor interesse fra Liverpool, Manchester United og AS Monaco ifølge engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver at der er to Premier League-storklubber og en Ligue 1-storklub i kamp, om tyrkisk talent. Det er den 20-årige tyrker Yusuf Yazici som til dagligt spiller for den tyrkiske klub Trabzonspor.

(Photo by Sakis Savvides/EuroFootball/Getty Images)

De to Premier League-storklubber som jagter Trabzonspor-talentet er Liverpool og Manchester United. Den franske storklub som jagter talentet er AS Monaco. Liverpool forsøgte i løbet af sommerens transfervindue at hente Yazici til Anfield, men det blev ikke til en afsluttet handel.

Mirror skriver samtidig at den 20-årige Yusuf Yazici er værdisat til omkring 105.000.000 kroner. Det forventes dog at prisen formentlig kan stige, såfremt at de tre storklubber bliver ved med at have stor interesse i tyrkeren.

Yusuf Yazici har siden 2015 spillet 30 kampe for Trabzonspor, og det er i det antal kampe blevet til seks mål for midtbanespilleren. Yusuf Yazici formåede at slå igennem hos Trabzonspor, i sidste sæson.

Tyrkerens få landskampe

Den tyrkiske midtbanespiller står noteret for en eneklt kamp for det tyrkiske U/19-landshold. Derefter fik Yazici debut på det tyrkiske U/21-landshold, hvor det blev til tre kampe. I løbet af 2017 har Yusuf Yazici så fået sin debut på det tyrkiske A-landshold.

Den 20-årige offensive midtbanespiller bliver ifølge flere tyrkiske medier betegnet som en af nutidens største tyrkiske talenter. Selvom de fleste storklubber først har fået øjnene op for Yusuf Yazici i den seneste periode, forventes det at vi kommer til at se meget mere om den tyrkiske kreatør.

Det forventes samtidig at Yusuf Yazici i den nærmeste fremtid vil tilspille sig en fast plads, på det tyrkiske landshold. Det er formentlig grundet hans solide præstationer, at tyrkeren forventes at kunne få en plads på det tyrkiske landshold.

Læs også: Zidane vil hente stjerne i den franske hovedstad