Kappa fodboldstrømper

Kappa fodboldstrømper – Italienske Kappa har leveret sportstøj siden 1967, men er nok mest kendt for deres klassiske hættetrøjer med deres berømte logo i overstørrelse.

Logoet med den tilsyneladende nøgne mand og kvinde, der sidder med ryggen på hinanden, står for lighed mellem kønnene – hvilket vel næppe kunne siges om den stærkt ironiske kopiversion af trøjen med navnet Hoppa, hvor kønnene mikses på mere klassisk vis.

Kappa er også kendt for at have sponseret flere store fodboldklubber med komplet tøjlinje. Deres designfilosofi blander forskellige stilarter og materialer og går altid efter at flytte grænser og bryde konventionerne for, hvordan sportstøj skal være udformet.

Kappa fodboldstrømper – Basic

kappa fodboldstrømper

Kappa Fodboldstrømper – Basic

Det gælder således også deres Basic fodboldstrømper, der er kendetegnet ved at være utroligt langskaftede og virker meget lette og smalle i designet.

Langs hele foden finder du en kombineret ribkant og netmaske, der tillader foden at ånde og under foden finder du kraftige forstærkninger. De er samtidig er med til at holde strømpen tæt til foden, så du undgår, at der opstår slidmærker eller vabler undervejs i kampen.

Hen over anklen er der en kraftig ribkant med det velkendte Kappa logo. Ribkanten holder strømpen tæt til anklen og forstærker og støtter, så din ankel er optimalt beskyttet under hele kampen.

Op langs skaftet finder du igen en smallere udgave af netmaskerne og Basic strømpen afsluttes med en bred kant for oven, der kan bukkes om, så de langskaftede strømper holdes oppe.

Køb Kappa Basic her

Kappa fodboldstrømper – Penao

kappa fodboldstrømper

Kappa Penao fodboldstrømper

Penao er et andet fodboldstrømpe-design fra Kappa. Det er mere klassisk og bredt i designet og har ikke nær så højt skaft som Basic-strømpen.

Forrest til venstre på strømperne står størrelsen angivet i engelske skomål. Det giver strømpen et kækt og anderledes design, der dog kun kan opleves i omklædningsrummet.

Midt på skaftet ses det kendte Kappa-logo og strømpen er forstærket med ribkant lige over anklen og i toppen, så du er sikker på, at den altid sidder helt stramt!

Begge design fås i flere farver og alle gængse størrelser

Køb Kappa Penao fodboldstrømper her

 

Der er mange Kappa tilhængere der også er Joma tilhængere. Du kan se Joma fodboldstrømper her.