Nike Fodboldstrømper

Nike fodboldstrømper Nike er nok mest kendt for deres fodboldstøvler, men har rent faktisk også udviklet  nogle rimelig avancerede Nike fodboldstrømper, der støtter og stimulerer blodomløbet i fødderne.

Nike fodboldstrømper er sammen med Adidas fodboldstrømper de mest solgte fodboldstrømper i Danmark. Nike har to forskellige serier af fodboldstrømper, hvoraf den ene af dem fås i en lang og en kort version. Det drejer sig om de avancerede Elite Match Fit strømper og den mere traditionelle Classic II serie, der er en helt almindelig fodboldstrømpe, der ikke er udstyret med det samme ”ekstraudstyr” som Elite Match Fit serien. Nedenfor kan du læse om de to serier af Nike fodboldstrømper.

Nike fodboldstrømper – Elite Match Fit

Nikes Elite Match Fit serie er produceret i Nikes særlige Dri-Fit materiale, der transporterer sved og anden væske væk fra fødderne. Derved kan væsken fordampe på ydersiden af strømperne, så du undgår at spille med fugtige eller ligefrem våde fødder under kampen – og slipper for de deraf følgende vabler og andre slidskader.

nike fodboldstrømper

Nike Elite Match Fit fodboldstrømper

Derudover er Elite Match Fit udstyret med en særlig ”støddæmper”, der letter presset fra fodboldstøvlen og støtter op omkring foden på de steder, der er mest udsatte under kampen. Således er der også en særlig støttende ekstra polstring omkring anklen, der beskytter mod vridskader og andre belastninger.

Samtidig er strømperne udstyret med såkaldt Dynamic Arch Compression, der sørger for at strømperne udover at støtte foden, også stimulerer blodomløbet i foden og tæerne.

På grund af de særlige indlæg og forskellige støttende elementer er der forskel på højre- og venstre-strømper. Strømperne fås i to forskellige længder, en lang og en kort. Sidstnævnte har efternavnet Crew og hentyder til, at strømperne er designet med henblik på brug under træning.

Du kan købe Nike Elite Match Fit her

Nike fodboldstrømper – Classic II

Nike fodboldstrømper

Nike Classic II fodboldstrømper

Nike’s Classic II-serie er helt klassiske fodboldstrømper uden så mange dikkedarer. De er helt almindelige i designet, men er dog også produceret i det særlige Nike Dri-Fit-materiale, der sikrer, at fugt og sved altid transporteres væk fra foden.

Alle Nike Strømper fås i mange forskellige farver herunder flere landsholdsfarver, samt nogle meget skrigende og nærmest selvlysende i pink, gul og orange.

Du kan købe Nike Classic II fodboldstrømper her