Bringer det lykke? Får de ondt i halsen af at råbe så meget? Er det en del af deres kontrakt?

LONDON, ENGLAND - JANUARY 02:  Jurgen Klopp, manager of Liverpool reacts during the Barclays Premier League match between West Ham United and Liverpool at Boleyn Ground on January 2, 2016 in London, England.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Spørgsmålene er mange og svarene få. Et er dog sikkert – trendy ser det ud. Det giver vel nok lidt respekt, når en træner sådan tropper op i jakkesæt og tørklæde, og man får associationer til de fineste forretningsmænd – hvilket de vel på en eller anden måde i sagens natur vel også er? Eller gerne vil være?

COLOGNE, GERMANY - NOVEMBER 19:  Head coach Stale Solbakken of Koeln looks thoughtful at RheinEnergieStadion on November 19, 2011 in Cologne, Germany. The Bundesliga match beween 1. FC Koeln and Mainz 05, that Rafati was due to referee at was postponed 45 minutes before kick-off. Rafati has been found at his hotel room on Saturday November 19, 2011, having attempted suicide.  (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

Masser af point – men hvorfra?

Men er det en trend, der er kommet for at blive?  Er der en sammenhæng mellem point og tørklæde? Èt er sikkert. Det giver point hos landets kvinder, hvis en træner, eller mand generelt for den sags skyld, tropper op i et tørklæde. (Mænd, læs: Ikke KUN et tørklæde). Og gerne et FLOT tørklæde. Et stilfuldt tørklæde. Og et sådant kan du skaffe hos BESOS. BESOS er en webshop, der leverer luksuriøse tørklæder – også til mænd. De eksklusive tørklæder til mænd signalerer stil og modebevidsthed (uden nødvendigvis at påvirke det ellers afslappede look). Det nøje udvalgte sortiment sørger for, at du (eller måske rettere din kone/kæreste) har mulighed for at finde præcis det tørklæde, der matcher ens personlige (eller kærestens) stil. BESOS’ tørklæder er af bedste kvalitet, og du kan finde tørklæder til mænd i både 100 % uld, hør, cashmere og bomuld. Kvinderne bliver glade for noget godt at se på, og din hals bliver glad for den utrolige komfort.

  (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

I matchende farver

”Åh nej”, tænker du måske.. Skal jeg være sådan en, der har samme træningsdragt som hustruen? Fortvivl ej, det er ikke tanken. Tanken er ”blot”, at tørklædet skal matche…

Et halstørklæde til dig som mand kan fås i helt klassiske og neutrale farver såsom blå, grå, sort og brunt, og mønstrene varierer fra ensfarvet til tern eller striber. Du kan dog også finde lækre tørklæder i noget mere farverige mønstre – måske det matcher holdets farver bedre? Eller måske BESOS har tænkt sig godt og grundigt om – det virker nærmest umulig ikke at matche kæresten eller konens outfit? (selvom de vel nok næppe skal med på fodboldbanen)

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

 

Er det ikke kun holdopstillingen, der kan variere?

Men skal det være langt og rektangulært eller kortere og trekantet? Spørger man landets, og udlandets for den sags skyld, trænere, er de ikke i tvivl: Langt og rektangulært. Og stilen er der heller ikke så meget at rafle om – det skal være enkelt, måske med lidt striber. Og man kan lige vove på at gå mere op i at sætte det end holdet til dagens kamp. Ens hold kan variere – det kan ens styling af tørklædet vist ikke. Med andre ord er du heldig, hvis du får fingrene i et eksempelvis cashmere tørklæde – det går aldrig af mode. Det skal de kære fodboldtrænere nok sørge for. Så tak til dem, og fortsæt endelig med at give os noget, der er værd at se på. Hvad enten det er et lækkert tørklæde eller god fodbold.

  (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

(Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)