Manchester United har været i skarp form, siden Ole Gunnar Solskjær tog over i december sidste år. I øjeblikket er nordmanden ansat på en midlertidig kontrakt sæsonen ud.

AF: EMIL PLOVGAARD

Manchester United
Foto: Catherine Ivill/Getty Images

De fantastiske præstationer på banen har dog gjort, at den norske træner nu er favorit til at lande jobbet permanent.

En stime på 12 ubesejrede kampe i træk fik dog en ende, da Arsenal slog De Røde Djævle med 2-0 på Emirates Stadium i søndags.

Flotte præstationer i både FA Cuppen og Champions League har dog gjort op for fuseren mod Arsenal.

I Champions League slog man selveste Paris Saint-Germain. Men det er ikke det vildeste. Det er det comeback, som Solskjærs tropper lavede.

De var nede med 0-2 efter den første kamp hjemme på Old Trafford, men i returopgøret blev der vendt op og ned på det hele.

LÆS OGSÅ: Medie: 7 spillere skifter til Real Madrid til sommer

På Parc des Princes sørgede Manchester United dog for at give den en skalle. Englænderne scorede tre gange, og da franskmændene kun fik bolden over målstregen en enkelt gang, gik gæsterne videre i turneringen.

Det har også set godt ud i FA Cuppen, hvor hold som Chelsea og Arsenal er blevet slået ud indtil videre.

Det betyder, at man i weekenden møder Wolverhampton i kvartfinalen. Det bliver dog ikke hvilken som helst opgave. Ulvene har flere gange drillet de store hold i denne sæson. Senest fik de 1-1 på Stamford Bridge.

Oveni det faktum, så har Manchester United også en del spillere ude med skader. Det drejer sig om Jesse Lingard, Alexis Sanchez og Juan Mata, som alle er havnet på lazzarettet.

Solskjærs opgave er ikke just blevet nemmere. Nu skriver den engelske avis, The Sun, nemlig, at også Romelu Lukaku må se på fra sidelinjen på grund af en skade.