Den velspillende RB Leipzig-spiller Naby Keita rygtes efter en fantastisk sæson med Bundesliga-klubben, væk fra tysk fodbold og mod engelsk.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Liverpool er ifølge The Times, på jagt efter RB Leipzig-stjernen Naby Keita. Den 22-årige midtbanespiller har været en af Leipzigs største profiler, i denne sæson hvor Leipzig har gjort det rigtig godt.

(Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images)

RB leipzig er endt i toppen af Bundesliga-tabellen. Leipzig har i denne sæson vundet søvl i Bundesligaen, efter Bayern München som blev mestrer. Leipzig har for alvor gået ind og blandet sig i topstriden mellem Bayern München og Borussia Dortmund.

Den velspillende RB Leipzig-spiller Naby Keita er tidligere blevet sammenlignet med Chelsea-stjernen N’Golo Kanté. Det er fordi de to midtbanespillere begge to befinder sig over det hele på banen. De er både med i offensiven men også i defensiven.

Hvor spiller RB Leipzig-stjernen i næste sæson?

The Times understreger dog at Liverpool kan forvente, at de skal bruge rigtig mange penge på at hente Keita til Anfield. Det forventes ifølge mediet at Naby Keita, koster omkring 450.000.000 kroner at hente væk fra Leipzig.

Naby Keita formåede i denne sæson at lave en del mål og assist, fra hans position på den centrale midtbane. Det er blevet til otte mål og syv assist for Naby Keita, i den netop afgjorte Bundesliga-sæson.

Læs også: Costa:’Jeg vil til Spanien eller ingen steder’