– Sponsoreret – 

Det er en stor oplevelse for dig at tage på en fodboldrejse. Derfor er det helt klart en oplevelse, som du bør unde dig selv. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at låne penge for at kunne komme af sted.

Det kan være dyrt at se en fodboldkamp, ikke mindst hvis du vil se det i udlandet. Samtidig er det dog også en oplevelse for livet at se de store topklubber i udlandet spille. Det er derfor ikke noget, som du må snyde dig selv for. Fra tid til anden bør du derfor vælge at forkæle dig selv med en fodboldrejse.

Det er en rejse, hvor du kommer til at stå på de berømte stadioner, som du kun har set i fjernsynet, ser klubbernes spillere i virkeligheden og ikke mindst mærker den helt elektriske og euforiske stemning, der kan være på stadion.

Fodboldrejser, du bør overveje i år

Der finder flere virkelig spændende fodboldkampe sted rundt om i Europa i løbet af sensommeren og efteråret. Der er helt klart flere af dem, der er en rejse værd. Det er for eksempel:

  • Bayern München mod Leverkusen 15. september
  • Barcelona mod Real Madrid 28. oktober
  • Liverpool mod Manchester United 15. december

Spar penge op til en fodboldrejse

Er der noget tid til, du skal på fodboldrejse, vil du typisk have tid til at spare pengene op, inden du skal af sted. Det koster nemlig en del penge at tage på en fodboldrejse. Du skal både have flybilletter og hotel. Derudover koster billetten til en fodboldkamp også en del penge. Du kan roligt regne med at komme til at lægge mellem 800 og 1000 kroner. I nogle tilfælde mere. Det kommer an på, hvilket hold du gerne vil se, hvem de skal spille mod, og hvor du gerne vil sidde henne på stadion.

Når du dertil lægger omkostningerne til mad, drikke, seværdigheder og shopping, kommer du hurtigt til at skulle lægge 5000-10.000 kroner for en fodboldrejse. Har du tiden, vil du dog typisk kunne spare de penge op.

Sådan får du råd til en fodboldrejse lige om lidt

Er fodboldkampen, som du gerne vil se, lige om lidt, kan det dog være svært for dig at få skrabet de mange penge sammen. Du kan derfor blive nødt til at overveje alternative måder at få råd til rejsen på. En af de nemmeste og mest tilgængelige måder er, at du låner pengene.

Du kan i dag på kort tid blive godkendt til at tage et forbrugslån. Ikke mindst, når det er på et så relativt lille beløb som 5000-10.000 kroner, som du typisk vil skulle betale for en fodboldrejse. Du kan læse mere om at låne penge til en rejse her.

Der er mange fordele for dig ved at låne penge. Først og fremmest giver det dig mulighed for at komme af sted på din rejse. Derudover behøver du ikke at have pengene op af lommen nu: Du begynder først at betale af senere.