Den franske Arsenal-stjerne Laurent Koscielny rygtes væk fra Premier League, og mod den italienske storklub AC Milan. Der meldes dog endnu ikke om en mulig pris på den 31-årige franskmand.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at en af Arsenals profiler rygtes væk fra Premier League. Klubben som viser interesse er en af de større italienske klubber. Det er nemlig Serie A-storklubben AC Milan.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Spilleren som den italienske klub viser stor interesse i, er den 31-årige franske midterforsvar Laurent Koscielny. Den franske midterforsvar er en af Arsenals vigtigste spillere, samtidig med at Koscielny er Arsenals anfører.

Laurent Koscielny har som tidligere nævnt, været en vigtig spiller for Arsenal siden ankomsten. Koscielny skiftede til Arsenal tilbage i 2010, hvor han forlod den franske klub FC Lorient til fordel for den engelske storklub.

AC Milan har ifølge mediet Telefoot haft en skidt sæson, hvis man kigger på defensiven. AC Milan har i den netop afsluttede sæson lukket 45 mål ind, og det er ret mange hvis man sammenligner med resten af Serie A-storklubberne.

Hvad kommer der til at ske hos Premier League-storklubben?

Metro mener samtidig at der formentlig kommer til at ske en del ting, hos Premier League-storklubben denne sommer. Der er flere af de større spillere, som bliver rygtet væk fra Emirates Stadium.

Spillere som Theo Walcott, Olivier Giroud og Hector Bellerin rygtes væk fra Arsenal. Dog forventes det ikke at Bellerin forlader Emirates Stadium. Men Walcott og Giroud er der ifølge Metro mulighed for, at de forlader Arsenal.

Læs også: Arsenal jagter AS Monaco-stjerne