Den 28-årige Chelsea-angriber Diego Costa forventes ikke at være en spiller, som Antonio Conte vil bruge på Stamford Bridge. Nu skrives der ifølge engelsk medie at Diego Costa kan være på vej tilbage, til hans tidligere klub Atletico Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Mirror skriver at der nu kan meldes om noget nyt, i rygterne om Diego Costa. Den 28-årige spanske angriber har været rygtet væk fra Premier Legue-storklubben Chelsea, i løbet af den seneste lange periode.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det er sket eftersom at Antonio Conte gav udtryk for, at han ikke ønskede at bruge Diego Costa på Chelsea-holdet. Derefter hentede Conte så Real Madrid-angriberen Alvaro Morata til Stamford Bridge.

Det er ifølge mere eller mindre alle blevet fortolket til, at Diego Costa på ingen måde er inde i Contes planer. Nu meldes der så om at Atletico Madrid-træneren Diego Simeone underskriver en to-årig kontrakt, på en betingelse.

Den betingelse som den velkendte Atletico Madrid-træner kræver, er at Diego Costa bliver hentet tilbage til den spanske storklub. Det forventes derfor at Atletico Madrid formentlig vil hente Diego Costa til klubben.

Hvad forventes den spanske angriber at koste?

Der meldes dog ikke om hvad prisen på Diego Costa, forventes at ligge på. Det engelske medie skriver samtidig at Atletico Madrid muligvis vil forsøge, at hente Diego Costa til klubben allerede i løbet af januars transfervindue.

Læs også: Serie A-storklub viser interesse i Bayern München-profil