Arsenal-stjernen Alexis Sanchez rygtes væk fra Emirates Stadium. Arsenal skal overveje om de skal sælge Sanchez, såfremt han ikke vil forlænge kontrakten med klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at der er to store europæiske klubber, som viser stor interesse i Arsenal-stjerne. Det er Arsenals Alexis Sanchez, som ifølge mange medier formentlig godt kan forlade Arsenal, når sommerens transfervindue åbner.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Der har i den seneste tid været mange historier om, at Juventus skulle have meget stor interesse i Sanchez. Nu melder Manchester United sig også ind i kampen, ifølge Calciomercato. Alexis Sanchez opfører sig sært, og så er han blevet sparet i kampe, hvor Wenger måske skulle have brugt Sanchez. Det er ifølge Calciomercato tydeligt, at der er nogle problemer hos Arsenal.

Beholder Arsenal Sanchez, eller sælger de ham og sikrer sig de penge de kan?

Chileneren Alexis Sanchez’s kontrakt med Arsenal udløber i 2018. Derfor skal Arsenal snart finde ud af, om Sanchez vil forlænge kontrakten eller om de skal sælge ham, og tjene de penge de kan. Calciomercato giver ikke noget bud på hvad Sanchez kan koste, men der er ingen tvivl om at det bliver en dyr handel.

Læs også: Chelsea-spiller rygtes til Premier League-konkurrent