Den 25-årige Sporting-profil William Carvalho rygtes endnu engang væk fra den portugisiske storklub. Der er stadig interesse fra Premier League-klubben West Ham, ifølge Mirror.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver, at Premier League-klubben West Ham fortsat har stor interesse i at hente forstærkning til midtbanen. Det er stadig den velspillende Sporting-profil William Carvalho, som rygtes mod Premier League.

[Getty Images]

Den 25-årige midtbanespiller er en defensiv profil for Sporting, og det forventes at portugiseren kunne få en yderst vigtig rolle hos West Ham. Dog har der været uenighed om prisen, men det tyder på at West Ham skulle være klar.

Der har tidligere været tale om et beløb på omkring 180.000.000 kroner. Det beløb var alt for lidt, ifølge den portugisiske storklub. Senest meldes det at William Carvalho kommer til at koste omkring 245.000.000 kroner, at hente væk.

Har Sporting-profilen nok erfaring?

Mirror skriver samtidig at der formentlig vil komme flere klubber, som vil vise interesse i William Carvalho. Portugiseren har nemlig godt med erfaring, primært fra den portugisiske liga. Dog spillede Carvalho en vigtig rolle i EM-slutrunden, hovr Portugal de vandt turneringen.

Læs også: Arsenal: Wilshere er endelig på vej væk