Toby Alderweireld

Den korte version af valget af Alderweireld er, at han måske har været den bedste midterforsvarer i Premier League i et par sæsoner, og mens det er en underdrivelse at sige, at andre klubber nok skulle have tænkt sig om, da Spurs købte ham for omkring 100 millioner kroner, så ærgre de sig nok gevaldigt nu.

Det er ikke et tilfælde, at Tottenham har været kandidater til titlen i de to sæsoner, hvor Alderweireld har været en del af holdet.

Alex Sandro

Her er et lidt spøjst bud på, hvem der kunne blive den bedste venstre-back i næste sæson. Chelsea mangler en wing-back og her har de forsøgt at hente Juventus’ Alex Sandro til klubben dog uden held, indtil videre…

Skulle Chelsea lykkedes med at hente Sandro, så kan de se frem til en meget offensiv back med gode indlæg, samt en god forsvarsspiller. Lige en spiller for Antonio Conte.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

N’Golo Kante

Sidste sæsons bedste spiller. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at man tror på, at Kante endnu engang kommer på årets-hold. Det ville være tredje gang i træk, hvis det skulle ske. Første gang var da Leicester vandt mesterskabet i forrige sæson.

Kante er nok det man kalder en ikke moderne fodboldspiller, men han gør sit arbejder og bryder eksponentiel mange bolde og har også udviklet sit spil fremad banen gevaldigt under Conte.

Dele Alli

Det er stadig ikke til at fatte, at Dele Alli spillede i League One for to år siden. Siden da har han taget Premier League med storm og bliver sammenlignet med Chelsea-legende Frank Lampard. Han blev kåret til årets unge spiller i Premier League og har chancen for at blive det igen de næste tre sæsoner.

Paul Pogba

Efter en svær start, hvor Pogba ikke kunne leve op til sit prisskilt, så har Pogba i den grad udviklet sig. Han har set meget skarp ud i træningskampene og mon ikke han kan leve op til alles forventninger i næste sæson. Han er jo trods alt et kæmpe stort talent og alle ved, hvor god en spiller han er.

Med Nemanja Matic ved siden af ham, kan han nu få mere frihed til at gå med frem på banen og her kunne han vise den farlighed, som han viste i Juventus-tiden.

Se videre på næste side, for at finde ud af, hvem der udgør angrebet på årets-hold…