Mohammed Salah

PFA kan godt være lidt konservative, når det kommer til at vælge nytilkommende spillere til årets-hold, men måske kan Salah imponere så meget, at han ikke kan kommes udenom, når man begynder at snakke om årets-hold.

Liverpools nye køb, giver Liverpool endnu en lynhurtig spiller oppe foran og med Mane, Firmino, Coutinho og Salah oppe foran, så vil de kunne gøre ondt på et hvert holds forsvar.

Gabriel Jesus

Det er svært at huske en spiller, der kom til England i så ung en alder, fra et andet land – et andet kontinent – og har taget Premier League med storm. Gabriel beviste overfor mange allerede i sin debut, at han var et kæmpe talent. Og med Guardiola tro til ham, så kunne han sagtens være en kandidat til årets-hold næste sæson.

Harry Kane

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

De sidste to sæsoners topscorer er selvfølgelig også at finde på listen. Han har hurtigt etableret sig som Englands bedste angriber, og måske endda også Premier Leagues. Han har scoret over 25 mål i hver af de seneste tre sæsoner. Fuldstændig vanvittige tal for en spiller i Premier Leauge og har været med til at gøre Tottenham til et tophold igen.