Chelsea tager idag imod Manchester City på Stamford Bridge i FA Cuppen. Selvom de to hold ligger med 14 point imellem sig i Premier League, er dette stadig et klassisk brag med massere af spænding i engelsk fodbold. Kampen fløjtes igang klokken 17.00 af dommer Andre Marriner.

Af Jonathan Bay

Det forventes at Chelsea går 100% efter FA Cup-trofæet, som et plaster på såret efter en forfærdelig sæson, hvor næsten alt er gået galt. Det afspejler den forventede opstilling også, med 7 gengangere fra tirsdagens Champions League kamp imod PSG.

Machester City har derimod mange jern i ilden. De er med i Capital One Cup finalen mod Liverpool, kæmper en intens kamp om det billigste mesterskab længe, og skal møde Dynamo Kiev på udebane på onsdag i. Det er nok med Champions League 1/8-finalen og den, lange tur til Kiev, at Pellegrini har valgt dagens 11 startere. Hele 7 ændringer fra 2-1 nederlaget mod Tottenham i søndags. Et nederlag der var et kæmpe benspænd i Manchester Citys intense mesterskabsjagt.

Her ses velinformerede The Guardians bud på startopstillingen:

Start 11

Det bliver spænende at se om City’s reserver, kan overraske mod et Chelseahold der kæmper indædt for deres sidste mulighed for succes i de hjemlige tuneringer. Kampen kan ses klokken 17.00 på 6’eren.

Læs også:

Brasiliansk legende: “Hvem er Messi og Ronaldo? Jeg er bedre”

Læs også:

Top 10 dyreste Kina-handler