Der er ifølge fransk medie tre tyske storklubber i kamp, om tidligere Wolfsburg-stjerne.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det franske medie Le 10 Sports er PSG formentlig på vej, til at vinke farvel til en af deres spillere. Spilleren der er tale om, er den tyske kantspiller Julian Draxler. Draxler var har ikke for alvor r fået sit gennembrud hos klubben.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Den 24-årige tysker skiftede til Paris Saint-Germain, fra den tyske storklub Wolfsburg tilbage i 2017. Der skulle ifølge mediet være tre Bundesliga-storklubber, som viser interesse i Julian Draxler. Klubberne er Borussia Dortmund, Schalke 04 og RB Leipzig.

PSG sikrede sig tilbage i 2017 Julian Draxler, for en pris på omkring 300.000.000 kroner. Dog meldes der intet om hvad det forventes, at de tre tyske storklubber skal op og betale for at have mulighed for at sikre sig Draxler.

Flere ser stadig Julian Draxler som en spiller, der kan udvikle sig meget. Dog kræver det spilletid, så at tyskeren kan vise hvad han kan i kampe, og derfor skal han formentlig væk fra den franske storklub.

Ifølge det italienske medie Calciomercato, skulle Serie A-storklubben AC Milan også have den tyske kantspiller i kikkerten. Dog lyder meldingen primært på, at Julian Draxler er tættest på at tage skiftet tilbage til hjemlandet, fremfor et skifte til Serie A og italiensk fodbold.

Er et skifte til hjemlandet den rigtige beslutning?

Det var også for alvor i hjemlandet, hos Wolfsburg at nu 24-årige Draxler fik sit gennembrud. Så derfor kan det være at et skifte tilbage til tysk fodbold, kan sætte gang i Julian Draxlers karriere igen.

Det står jo rimelig klart, at Julian Draxler gerne vil have spilletid så han kan spille så meget som muligt. Men også så han kan komme i betragtning til det tyske landshold, som for mere eller mindre alle fodboldspillere er en drøm.

Læs også: Uheldigt: Ronaldo få meter fra scoring i debut – se chancen her