Den 26-årige franske midtstopper Eliaquim Mangala rygtes endnu engang væk fra Manchester City. Ifølge et spansk medie, er der stor sandsynlighed for at franskmanden tager turen, tilbage til hjemlandet.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Manchester City-forsvarsspiller Eliaquim Mangala rygtes endnu engang væk fra klubben. Den franske forsvarsspiller har været udlejet til La Liga-klubben Valencia. Det forventes samtidig ikke, at Mangala har en fremtid hos Manchester City.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Valencia har også tidligere vist interesse i spilleren, som de har lejet hos Manchester-klubben. Nu er der ifølge Football-espana stor interesse i Mangala, fra den franske storklub Paris Saint-Germain.

Eliaquim Mangala er en af de forsvarsspillere som Manchester City har brugt rigtig mange penge på, men som på ingen måde har været de mange millioner værd.

Manchester City betalte tilbage i 2014 omkring 300.000.000 kroner, for Mangala. De hentede franskmanden hos den portugisiske storklub FC Porto. Det var samtidig med at de også hentede Fernando til klubben, fra samme klub.

Er franskmanden de mange millioner værd?

Nu meldes det at Manchester City formentlig kan hente nogle af de mangle millioner tilbage, på et salg af den franske forsvarsspiller. Ligue 1-storklubben PSG har ifølge det spanske medie budt omkring 210.000.000 kroner på franskmanden.

Paris Saint-Germain har ifølge det spanske medie, også stor interesse i den tidligere FC Barcelona-stjerne Dani Alves. PSG tilbyder ifølge mediet en kæmpe løn, som måske kan lokke brasilianeren til den franske hovedstad.

Læs også: Manchester United-fiasko er millimeter fra skifte