Den 22-årige Manchester United-spiller Adnan Januzaj, er ifølge BBC meget tæt på et skifte væk fra Old Trafford. Klubben som viser den store interesse, er den spanske klub Real Sociedad.

Af Lasse D. Drescher

Den unge 22-årige belgier Adnan Januzaj har tidligere været rygtet væk fra Manchester UNited. Det bliver han endnu engang, og det er denne gang mod en spansk klub. Det er La Liga-klubben Real Sociedad, som viser stor interesse.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Det er mediet BBC, som skriver at det som sagt forventes at Januzaj bliver solgt væk fra Old Trafford, denne sommer. Januzaj er på ingen måde med i José Mourinhos planer, for Manchester United. Derfor kunne et skifte væk for spilletid, være en god mulighed.

Januzaj var udlejet til Borussia Dortmund da David Moyes var træner hos Manchester United. Da Louis van Gaal kom til klubben, valgte United så at udleje Januzaj igen. Det var denne gang til Sunderland.

Det velkendte medie skriver samtidig, at der allerede er tale om en forventet overgangssum for den unge belgier. Den forventede sum på den 22-årige er ifølge BBC omkring 85.000.000 kroner.

 Hvornår falder handlen mon på plads?

BBC skriver at de fra en kilde, har fået fortalt at Manchester United har accepteret buddet på de 85.000.000 kroner, og der derfor blot mangler kontrakten og det obligatoriske lægetjek.

Det er også på tide at United vinker farvel til Adnan Januzaj, som på ingen måde har været en succesfuld transfer. Der er også kun et enkelt år tilbage af kontrakten, så derfor forventes det også at Januzaj bliver solgt denne sommer.

Læs også: Officielt: Juventus henter brasilianer i Bayern