En fransk forsvarsspiller er eftertragtet af flere europæiske storklubber. De storklubber som viser interesse er Manchester City, Real Madrid og Bayern München.

Af Lasse D. Drescher

Stuttgart-profilen Benjamin Pavard var for de fleste et lidt ukendt navn. Men den 22-årige franske forsvarsspiller er med ved VM-slutrunden, med det franske landshold. Efter et par solide præstationer, har Benjamin Pavard sikret sig interesse fra flere storklubber.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Nu meldes det at Premier League-storklubben Manchester City, har fået øjnene op for den unge franskmand. Det forlyder sig ifølge mediet Sportsmole, at Stuttgart skulle have et ønske om at sikre sig endnu en sæson med Benjamin Pavard.

Dog står det rimelig klart, at Manchester City og Pep Guardioal gerne vil sikre sig, den franske forsvarsspiller i løbet af sommeren. Tilbage i 2016 forlod Benjamin Pavard den franske klub Lille i hjemlandet, for at skifte til den tyske klub Stuttgart.

Siden er det blevet til 57 kampe for den tyske klub. Det meldes samtidig at Manchester City ikke er den eneste europæiske storklub, som har Benjamin Pavard i kikkerten. De to storklubber Bayern München og Real Madrid, skulle også have indstillet sigtekornet på Pavard.

Det forventes at Benjamin Pavard har fokus på VM-slutrunden, hvor det franske landshold på tirsdag møder Belgien. I den kamp bliver det afgjort, hvilken af de to europæiske nationer vi skal se i VM-finalen.

Skifter franskmanden til en europæisk storklub, efter VM-slutrunden?

Men efter VM-slutrunden skal den blot 22-årige franskmand formentlig have nogle samtaler, med Stuttgart og hans agent. Om hvor han skal fortsætte sin karriere, når den nye sæson starter efter sommerens transfervindue.

Der er ingen tvivl om at Benjamin Pavard har potentiale, til at blive en helt stor profil. Dog kan der være lidt tvivl om, hvor vidt det måske er for tidligt. Det bliver spændende og følge udviklingen som der vil ske, med Pavard.

Læs også: Unai Emery fortsætter togt: Jagter Sevilla-profil