Transfermarkedet nærmer sig med hastige skridt og det samme gør julen. Julen kunne man skrive spaltevis af artikler om, men det er ikke det vi koncentrerer os i dag. VI har nemlig fundet de svedigste, saftigste og mest realistiske rygter fra den engelske Premier League, frem og du får dem lige her. 

Af David Paris 

Veratti til London

Et af de bedst spillende mandskaber i den engelske Premier League er træner Antonio Contes hold Chelsea. Træneren har ændret formationen til 3-4-3 og det betyder at de centrale defensive midtbanspillere som Nemanja Matic og N’Golo Kante er uhyre vigtige i forhold til jobbet i at beskytte de tre midterforsvarere. Til at aflaste de to spillere er Conte interesseret i at hente den italienske midtbanespiller Marco Veratti, der til daglig spiller i Paris Saint-Germain. Manchester United er angiveligt også interesserede.

Memphis kan udlånes til Merseyside

Den engelske Merseyside-klub Everton er eftersigende interesserede i at leje Manchester United-fløjspilleren Memphis Depay. Everton-træneren Ronald Koeman vil forstærke holdets offensive kræfter, da han ikke synes holdets angribere scorer nok mål. Desuden får Memphis Depay i disse tider ikke særlig meget spilletid og han kunne derfor være frisk på at få fast spilletid på seniorniveau.

Manchester og Chelsea i kamp om ung tysker

Begge dele af Manchester, både den røde, den blå del og London-klubben Chelsea er eftersigende meget opsat på at tilknytte Bayer Leverkusens unge midtbanespiller Benjamin Henrichs. Tyskeren er 19 år og kan både spille på backen i forsvaret eller på den centrale midtbane.

veratti

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side