Overraskende PL-klubber kæmper om Mandzukic

Juventus’ angriber Mario Mandzukic, der tidligere har spillet for Bayern München, er i søgelyset blandt Premier League-klubbern Tottenham Hotspurs og West Ham United. De vil angiveligt hente den kroatiske landsholdsspiller når januar transfermarkedet åbner om cirka halvanden måned. Om det rent faktisk er realistisk, at den tidligere Champions League-vinder skifter til midterklubber i England er uvist, men faktisk er den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain også interesseret.

Liverpool vil have iransk topscorer

Et lidt anderledes rygter, idet den Premier Leagues førerhold, Liverpool, vil hente Rostov-angriberen Sardar Azmoun til Merseyside. De er således tæt på at have et transferbud klar på den 21-årige iranske landsholdsspiller. Azmoun er forholdsvis ukendt i fodboldeuropa, men The Reds’ spejdere ser angiveligt noget potentiale i den tidligere Rubin Kazan-spiller.

Valencia vil blive

Manchester United-spilleren Antonio Valencia har haft noget af en omvæltet tid i den engelske storklub. Sidste sæson spillede han ikke særlig meget, men under Jose Mourinho, der trådte til klubben i sommer, har han fået i nøglerolle på det mandskab, der skal forsøge at få PL-titlen tilbage til den røde del af Manchester. Den 31-årige ecuadorianer er glad på Old Trafford og vil derfor gerne forlænge kontrakt med The Red Devils, som klubben også kaldes. Hans kontrakter udløber til sommer, så derfor kan andre klubber, hvis ikke kontrakt bliver forlænget inden januar, frit forhandle med spilleren.

Liverpool vil handle i Manchester United

Premier Leagues førerhold Liverpool vil på rov hos rivalerne Manchester United og vil til januar forsøge at hente klubbens spanske midtbanespiller Ander Herrara. Herrara har ikke fået den forventede spilletid på grund af ankomsten af verdens dyreste fodboldspiller, Paul Pogba, og han kunne derfor være på jagt efter endnu mere fast spilletid. Desuden er Napoli også interesserede.

Ander Herrera kommer med store roser til Juan Mata.(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Ander Herrera kommer med store roser til Juan Mata.(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)