Tottenham-helt skifter klub, Premier League-oprykker er på rov og 100 millioner for Coutinho. Silly Season nærmer sig, og det betyder, at der for alvor er kommet gang i rygterne. Vi liner de bedste rygter op til jer i denne artikel.

af: Emil Plovgaard

Tottenham
Tottenham-spillere jubler. Foto: Clive Mason/Getty Images

Et af rygterne er, at Danny Rose, som hjalp Tottenham frem til Champions League-finalen, kædes sammen med et skifte til PSG. Det skriver Daily Mirror i dag. Avisen skriver, at Rose kan forlade Tottenham, hvis klubben bliver tilbudt den rette pris for ham.

Ifølge The Sun, så har Manchester City trukket deres interesse for Bruno Fernandes tilbage. Der gik ellers rygter om, at et £47 millioner-skifte kunne være på vej, men Guardiola har nedtonet interessen.

Sheffield United, som for nylig er rykket op i Premier League, vil forstærke truppen denne sommer. Ifølge Daily Mirror er de interesserede i angriberen Stephane Bahoken, der spiller hos franske Angers. Han koster i omegnen af 8,5 millioner pund, melder mediet.

LÆS OGSÅ: Medie: Disse 10 spillere forlader Barca til sommer

Bristol Citys Lloyd Kelly er angiveligt et emne hos Southampton, som vil betale 15 millioner pund for ham. Det skriver Daily Mirror.

Ifølge Marcas Twitter-profil er FC Barcelona og Ajax blevet enige om et beløb for Matthijs de Ligt. Spillerens agent, Mino Raiola, skulle dog lade vente lidt på sig.

Den spanske avis, AS, skriver, at Manchester United og andre interesserede klubber skal betale 100 millioner pund, hvis de ønsker at lande Philippe Coutinho.

Chelsea skal betale 15,5 millioner pund, hvis de ønsker at forlænge Alvaro Moratas lejeophold. Det skriver AS.

LÆS OGSÅ: Barcelona-profil meldes stærkt tvivlsom til de resterende kampe

Aston Villa, som håber på at sikre sig oprykning til Premier League i denne sæson, følger nøje den 17-årige tyrker, Erkan Eyibil. Det skriver Turkish Football.

Således sluttes fredagens transferrygter af. Følg med igen i morgen.