Arsenal skulle have interesse, i at hente Napoli-duo til Emirates Stadium. Dog bliver det ifølge engelsk medie en dyr handel, såfremt Arsenal ønsker begge spillere.

Af Lasse D. Drescher

The Sun skriver at Premier League-klubben Arsenal skulle have stor interesse, i at hente to Napoli-profiler til Premier League. Der er tale om en offensiv forstærkning, og en defensiv forstærkning.

(Photo by Andrea Spinelli/Corbis via Getty Images)

De to spillere som Arsenal skulle have interesse i, er Lorenzo Insigne og Faouzi Ghoulam. De to spillere har været stærkt spillende, og det hænger formentlig også sammen med Serie A-klubben Napolis seneste gode fremgang.

Insigne har været indblandet i rigtig mange af Napolis mål i den nuværende sæson. Ghoulam har også leveret nogle assist, men han er venstreback så derfor forventes det jo mere, at han er stærk i det defensive spil.

Napoli-duoen kan hurtigt blive dyr

The Sun mener at Arsenal skulle være klar til at byde omkring 380.000.000 kroner på Lorenzo Insigne. Dog er der ikke fastslået noget beløb, som man forventer Faouzi Ghoulam koster. Dog understreger The Sun, at det formentlig ikke bliver billigt.

Læs også: Bekræftet: United skriver under med 14-årig Gundogan