Eric Bailly er efter sigende parat til at forlade Manchester United, hvis José Mourinho fortsætter med at fryse ham ude af truppen.

Forsvarsspilleren mener, at Mourinho beskylder ham for det pinlige nederlag mod Brighton and Hove Albion. Franskmanden har spillet blot to minutter efter 3-2-nederlaget.

Bailly ankom fra Villarreal for 30 millioner pund, for at bringe noget stabilitet ind i Uniteds bagkæde.

Men Mourinho har lavet om på den måde, han gerne vil stille op på. Og det har blandt andet kostet Bailly pladsen i defensiven.

LÆS OGSÅ: Real Madrid har fundet Ronaldos erstatning – se hvem her!

Ifølge The Mirror, overvejer Bailly i øjeblikket sin fremtid. Såfremt franskmanden beslutter sig for at rykke videre i karrieren, venter både Tottenham og Arsenal med en kontrakt til den 24-årige.

Spurs-træner, Mauricio Pochettino, har før haft signalerne ude med hensyn til Bailly. Dengang spillede han i La Liga. Hans interesse for forsvarsspilleren er dog ikke blevet mindre med tiden. Tværtimod.

Bailly har to år tilbage af sin kontrakt med United, men det er ikke sikkert, hans tid hos klubben kommer til at vare så længe.

LÆS OGSÅ: Som en anden Egon Olsen: Her er Zidanes vilde planer for Manchester United

José Mourinho kom til Manchester United i maj 2016. Han skrev under på en kontrakt, som binder ham til klubben frem til sommeren 2019. Der er dog mulighed for, at han kan blive i klubben helt frem til 2020 med den nuværende kontrakt.