Alt ligner et salg af Simone Zaza, derfor er Juventus på udkig efter en ny angriber. Det kunne meget vel være et Fulham-talent. 

Serie A-klubben Juventus har meldt deres interesse for Fulham-spilleren Moussa Dembele, der meget vel kunne blive Juventus’ første køb i januartransfermarkedet. Dembele, der primært spiller angriber, har imponeret med sine 10 mål i 24 kampe for London-klubben Fulham. Dog er 19-årige Dembeles fremtid i England, alt andet end sikker.

Franskmandens kontrakt udløber til sommer, men Fulham har allerede nu tilbudt Dembele en ny kontrakt. Den er dog ikke blevet underskrevet endnu, så lige nu ligner det, at han skal søge nye græsgange ved sæsonens slutning.

Juventus eller ‘Den Gamle Dame’, som klubben også kaldes er, ifølge gazzettaworld, meget tæt på den franske ungdomslandsholdsspiller. Dog afhænger et skifte, af den nuværende Juventus-spiller Simone Zazas fremtid. 24-årige Zaza er nemlig blevet sat i en stærk forbindelse med Premier League-klubben West Ham United, der skal bruge en angriber til at fastholde deres overraskende 5. plads i ligaen.

Såfremt Zaza smutter til England i denne måned, står ‘Den Gamle Dame’ og mangler en spydspids. Dette kunne være grunden til, at den italienske storklub ikke vil vente til sommer med at hente Dembele, men i stedet vil have ham til Italien inden januar måned er omme.

Hvem er Moussa Dembele?

Moussa Dembele er en 19-årige franskmand, der siden 2013 har spillet for den engelske klub Fulham, der i øjeblikket holder til i Englands næstbedste række, The Championship. Fra Dembele var otte år til han fyldte 16, spillede han på Paris Saint-Germains ungdomsakademi. Desuden har han repræsenteret samtlige af Frankrigs ungdomslandshold.

Læs også: Juventus på jagt i Dortmund

Læs også: I unåde hos Benitez – Manchester City er interesserede