Gareth Bale er lige nu Real Madrid-spiller. Men det er ikke sikkert, at det fortsætte sådan i løbet af denne uge. Transfervinduet er nemlig åbent. Det betyder at de forskellige klubber forsøger at forstærke deres mandskaber frem mod næste sæson efter sommerferien. I håbet om at forbedre sidste sæson resultater køber de og sælger de spillere for at få den bedste trup som muligt. Og nu kan Real Madrid-truppen altså blive én mand mindre. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Gareth Bale, højre- eller venstrekanten for Real Madrid, skal nemlig mødes med truppens nye træner i denne uge. Agendaen er angiveligt, at de skal diskutere fremtiden. Om han overhovedet har en fremtid i den spanske kongeklub.

Julen Lopetegui er ny Real Madrid-manager og ifølge det The Mirrors, så er han formentlig ikke interesseret i at se Bale forlade klubben. En anden stor stjerne, Cristiano Ronaldo, har nemlig allerede sagt farvel – af den grund vil et salg af Bale gøre ondt på kvaliteten i truppen. Og så skal der lige pludselig til at handles flere superstjerne med egenskaber, der kan Madrid til at genvinde La Liga-trofæet, som Barcelona vandt sidste sæson.

WHAT!: Afslører Bales agent kæmpe Premier League-skifte her?

England igen?

Dog vil et skifte væk fra hovedstadsklubben måske være det bedste for Gareth Bale personligt. Han havde ikke den bedste sæson i fjor. Han ligner en udkørt og uambitiøs spiller. Måske er nye græsgange løsningen for ham.

Manchester United i den engelske Premier League har i hvert fald meldt deres interesse i ham. Bale har tidligere spillet i England. Det gjorde han før han kom til Real Madrid. Der spillede han i Tottenham, men de vil formentlig ikke have råd til at købe Bale, hvis præcise pris ikke kendes. men den ligger formentlig i nærheden af 700-800 millioner kroner.

Manchester United skulle være klar på at byde 760 millioner kroner.