Af Anders Lang Jensen

Britiske Gareth Bale er næsten siden sit skifte til den spanske hovedstad blevet sat i forbindelse med et skifte væk igen. Flere engelske topklubber lurer i kulissen og agenten til waliseren er også mistænksom overfor fremtiden i Madrid.

Photo Getty Images

Gareth Bales agent udelukker nemlig ikke et skifte fra Real Madrid denne sommer. Hvis klubben ikke kan garantere waliseren mere spilletid end han fik i den netop overståede sæson.

Zinedine Zidane og Gareth Bale havde ikke et optimalt forhold. Men selvom den franske træner nu er fortid i Real Madrid, er det ikke sikkert, at Bale bliver på Bernabeu næste sæson.

Den walisiske stjerne vil garanteres mere spilletid, så lige nu afhænger hans Real Madrid-fremtid af, om den nye træner hos Madrid-klubben Julen Lopetegui vil love mere tid på grønsværen.

Gareth Bale falder

Det fortæller Bales agent, Jonathan Barnett.

”Vi skal have en snak med Real Madrid og se, hvor den peger i retning i. Bale bliver nødt til at spille fodbold”, siger Barnett til engelske Sky Sports.

”Han vil have et bedre år end sidste år. Han vil spille mere, og det er det vigtige for ham. Jeg synes, han er blandt de bedste spillere i verden, og når man er så dygtig, skal man også spille. Det handler ikke om penge.”

Getty Images

Manchester ligner destinationen

Skulle Bale vælge at skifte, er Manchester United angiveligt forrest i køen over bejlere, der gerne vil sikre sig hans underskrift. Et sådant skifte vil uden tvivl også være indbringende for Bale og hans agent, men Barnett understreger igen, at pengene ikke er drivkraften.

”Han vil vinde Ballon d’Or, og det tror jeg, han kan. Jeg synes, han er den bedste forstået på den måde, at ingen anden brite nogensinde har præsteret mere succesfuldt end ham.”