AC Milan-talentet Patrick Cutrone er ifølge italiensk medie en stor profil, for AC Milan. Det er tydeligt at Gattuso er glad for den 20-årige italienske angriber, og ønsker han fortsætter sin udvikling hos AC Milan.

Af Lasse D. Drescher

AC Milan købte i løbet af sommeren André Silva fra FC Porto, og de lejede Nikola Kalinic i Fiorentina. De to spillere har bare ikke imponeret, og derfor er der hos AC Milan blevet plads til 20-årige Patrick Cutrone.

(Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

Den unge italienske angriber Patrick Cutrone er en af klubbens egne, og han har fået spilletid denne sæson. Cutrone er den mest scorende Milan-spiller i den seneste periode, hvor Patrick Cutrone har lavet 11 scoringer i alle turneringer.

AC Milan har ifølge det italienske medie Calciomercato, sat deres egen vurdering på Patrick Cutrone. Prisen ligger ifølge mediet på omkring 335.000.000 kroner i skrivende stund, men fortsætter den solide udvikling for Cutrone, så vil prisen formentlig også stige.

Den italienske storklub AC Milan har ifølge mediet på nuværende tiudspunkt, to helt store talenter i klubben. Den ene er den førnævnte angriber Patrick Cutrone, som for alvor slår igennem i denne sæson.

Et andet talent som vi også finder hos AC Milan er målmanden Gianluigi Donnarumma, som mere eller mindre alle fodboldfans har hørt om efterhånden. Donnarumma forventes at blive den næste helt store målmand, og han er allerede godt på vej.

Er det nogle ordentlige krav Gattuso stiller?

AC Milan-træneren Gattuso har udtalt at Patrick Cutrone skal to ting, han skal først og fremmest ud og finde sig en kæreste. Derefter skal Cutrone indse hvor god en spiller han er, og hvor vigtig han er for AC Milan.

De ting har Gennaro Gattuso udtalt i et interview, skriver det italienske medie Calciomercato. Det er dog ifølge mediet en speciel udtalelse som Gattuso kommer med, når han begynder at snakke om kærester.

Læs også: Disse midterforsvarer har Manchester United en reel chance for at hente til sommer