Raphael Varane (Real Madrid)

Real Madrid-spilleren Raphael Varane kunne meget vel blive United-spiller fra næste sæsons start. Mourinho var manden, der egentlig gav Varane chancen på det førsteholdet, da han var træner i den spanske hovedstadsklub og den portugisiske træner er fortsat en stor beundrer af den franske midterforsvarer. pørgsmålet er så bare om Madrid vil alde 24-årige Varane gå? For, hvem skal erstatte ham?

 (Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

Samuel Umtiti (Barcelona)

Samuel Umtiti har siden starten af denne sæson være rygtet væk fra Camp Nou – til forskellige klubber og nu har Manchester United meldt sig ind i kampen om den franske midterforsvarers underskrift. Frikøbsklausulen ligger eftersigende på 450 millioner kroner, hvilket er overkommeligt for de fleste større klubber nu om stunder. Inden City hentede Aymeric Laporte var de favoritter til at hente Umtiti, men måske det bliver Manchester United, der forsøger til sommer?

Toby Alderweireld (Tottenham)

Toby Alderweireld betragtes af mange som en af de bedste midterforsvarer i Premier League netop nu. Han nyder godt af Tottenhams succes og har for alvor skabt sig et navn i den internationale fodboldpresse. Den belgiske landsholdspiller ville formentligt have svært ved at sige nej til et tilbud fra Manchester United, der både er en større og rigere klub end Tottenham – og måske er trofæer også inden for en rækkevidde i den røde del af Manchester.

Spurs, som Tottenham også kaldes, skulle ifølge flere medier dog ikke være villige til at lader Alderweireld gå helt gratis og derfor kan Mourinho måske komme til at få den helt store pengepung frem… Måske mere end 600 millioner kroner?

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side