Milan Skriniar (Inter)

Milan Skriniar har været sat i forbindelse med både Real Madrid og Barcelona og nu skulle Manchester United angiveligt også have meldt deres interesse i den kun 23-årige midterforsvarer, der har imponeret for den italienske Serie A-klub i denne sæson. Han kom til fra Sampdoria i sidste sæson, men efter kun otte måneder har han etableret sig som en stam-spiller og en potential verdenklasse-spiller.

Han er fra Slovakiet og har slået igennem på landsholdet, hvor han har en nøglerolle. Han er en af Europas hotteste midterforsvarer, men endnu ikke vist sit værd i store internationale sammenhænge og derfor er det sats at bringe ham til Old Trafford for at indgå i ens startopstilling.

Harry Maguire (Leicester City)

Harry Maguire er et interessant navn på listen. Den engelske landsholdspiller kom til Leicester City sdste sommer for under 200 millioner kroner, men er en af hovedårsagerne til at klubben med danske Kasper Schmeichel på lønningslisten, har lukket så få mål ind. Han skulle eftersigende koste 400 millioner kroner – så spørgsmålet er om den tidligere Sheffield United-spiller er pengene værd?

David Luiz (Chelsea)

David Luiz til Manchester United er måske den mest realistiske handel på hele listen. Den brasilianske landsholdspiller er blevet frosset ude i Chelsea og faldet ned i rangordenen eftersom danske Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har vist sig som helt fantastiske. Han sidder ofte på bænken og det er en spiller af hans kaliber ikke vant til – af den grund kunne den tidligere PSG-spiller måske forsøge at søge nye græsgange, når tranfermarkedet åbner til sommer.

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Chelsea-træner Conte ser ikke du til at gøre noget for at beholde ham, men omvendt så var Jose Mourinho manden, der solgte David Luiz fra Chelsea til PSG i 2014, fordi han angiveligt ikke kunne bruge ham. Ville Mourinho kunne bruge ham til sommer?

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side