Kostas Manolas (Roma)

Selvom at græske Kostas Manolas i december måned sidste år skrev under på en ny kontrakt med Roma, så skriver flere medier, at han alligevel rygtes væk fra den italienske hovedstad. Både Arsenal og Chelsea har været tæt på at skrive under med midterforsvarer flere gange – prisen er kun 200 millioner kroner, ville Manolas kunne indgå i startopstillingen hos Manchester United, fordi han er bedre end eksempelvis Phil Jones, Chris Smalling eller Eric Bailly?

Diego Godin (Atletico Madrid)

Diego Godin fra Atletico Madrid har efterhånden rundet 31 år, men det betyder ikke, at han defensive klasse er forsvundet. Han er anfører og Diego Simeones Atletico Madrid-mandskab og den defensive stopklods og leder på banen. Hans kvaliteter er lige, hvad Manchester United mangler og såfremt Simeone ønsker at få en nogenlunde fornunftig pris for ham, ser er sommer sidst udkast. Desuden udløber uruguayanerens kontrakt i sommeren 2019.  Han ville formentlig kun være kampdygtig i to eller tre sæsoner og så ville Mourinho alligevel skulle ud og hente en ny midterforsvarer – igen.

Kalidou Koulibaly (Napoli)

Kalidou Koulibaly har sindssygt tæt på en skifte til Chelsea og Stamford Bridge forrige sommer, men han spiller fortsat i Napoli i den italienske Serie A. Han er en af bagmændene blandt Napolis store succes i netop Serie A i denne sæson og derfor har flere af Europas storklubber øje på ham.

Koulibaly er en eftertragtet herre – det er han godt selv klar over, men ingen hvem han vælger som næste arbjedsgiver (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images). 

Selv har han offentligt sagt, at han på et tidspunkt i sin karriere ønsker at spille i Premier League og derfor ville det måske ikke være så svært for Mourinho og co. at lokke ham til Old Trafford. Kontrakten med Napoli udløber dog først i 2021 og derfor kan United blive nødt til at betale i dyre domme for Koulibalys kvaliteter.