Af Anders Lang Jensen

Evertons offensive midtbanemand Ross Barkley ligner mere og mere en færdig mand på Ronald Koemans mandskab. Og her står Tottenham så klar i kulissen.

Getty Images

For ifølge en række engelske aviser er der interesse i, at den unge engelske offensivspiller skifter til Tottenham. Barkley har blot et år tilbage af Everton-kontrakten, og derfor ønsker Everton at tjene penge på midtbanemanden i stedet for at slippe ham gratis næste sommer.

Tottenham er dog ikke klar til at møde Koemans prisskilt på Barkley, som angiveligt skulle være £50m. Men Everton ønsker at sælge nu, og derfor kan klubberne mødes på midten, da Mauricio Pochettino hos Tottenham ønsker Barkley for omkring de £25m.

Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images

Klubberne har indtil videre i dette transfervindue ikke været i nærheden af hinanden prismæssigt, men nu skulle holdet på Goodison Park være klar til at slippe Ross Barkley en del billigere end først antaget. Dermed forbereder Tottenham nu endnu et bud på den engelske profil. Det melder engelske The Independent.

Everton vil hellere sælge for lidt penge nu end at miste deres profil gennem mange sæsoner næste sommer uden beregning. Og samtidig ønsker Chairman i Tottenham Daniel Levy ikke at betale fuld pris for Barkley, når der blot er et år tilbage af aftalen hos Everton.

Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images

Truppen, Ronald Koeman bygger på hos Everton, er efter denne sommers transfervindue markant blevet ændret. Flere store navne er hentet ind, og dermed ønsker den hollandske manager, ifølge avisen, også at skille sig af med Barkley.

For navne som Wayne Rooney og måske snarest Swanseas stjerne Gylfi Sigurdsson er på sin vej til Merseyside-klubben. Dermed skal der skabes plads til den islandske stjerne, og det er ifølge avisen et Barkley-skifte til White Hart Lane.