Vi er kun få kampe inde i den nye sæson i Premier League, men det betyder ikke, at der ikke har været masser af mål for pengene. Nogle af verdens bedste angribere spiller for nogen af verdens bedste mandskaber i den bedste engelske række og i sæsonens første syv kampe har de ikke holdt sig tilbage. 

Af David Paris 

Men hvad er det egentlig, der adskiller Alvaro Morata fra Romelu Lukaku og ham fra Sergio Aguero og Harry Kane? Vi har, med inspiration fra det engelske medie The Telegraph, forsøgt at give et svar…

Sergio Aguero

Seks kampe, seks mål 

Sergio Aguero er en mand, der simpelthen bare scorer mål. Han scorer bare og det er der jo som sådan ikke noget galt og derfor var det også lidt mærkeligt, at træner Pep Guardiola i sidste sæson kritiserede Aguero for ikke at være god nok i fodbold-spillets andre facetter. I stedet for kun at score mål skulle han også arbejde defensivt og sætte sine medspillere op.

Angriberen fra Argentina har til syneladende taget kritikken til sig og indtil videre i denne sæson har han både lagt op til flest asstists, 3, og scoret lige så mange som nogle af de andre top-angribere, seks mål. I 6-0-kampen mod Watford lod han Raheem Sterling tage straffesparket selvom han selv er holdets normale straffesparksskytte.

Alvaro Morata  

Syv kampe, seks mål

Der er mange forskelle på Alvaro Morata og hans forgænger Diego Costa – men ikke desto mindre kan man også argumentere for ligheder mellem de to spaniere. Morata har den samme all round-evne som Costa, i det begge angribere kan afslutte lige godt med begge ben, score mål på hovedet, være targetman med gode aflæg og samtidig også løbe i dybden, når der er brug for det.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Morata har vist alle delene – han scorer mål på et hav af forskellige måder og måske er han manden, der er vinde Premier League-trofæet til London endnu en gang.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side